قهوه کاتورا

ساخت وبلاگ

۳- کاتورا: کاتورا گونه‌ای دورگه و از نژاد بوربن است که در اوایل ۱۹۰۰ در برزیل یافت شد، اما امروزه در ارتفاعات آمریکای مرکزی بهتر پرورش می‌یابد. این نوع قهوه طعم جوهر لیمو و سبکی دارد.

۴-کاتیمور: این‌گونه از پیوند زدن کاتورا و تیمور که آن‌هم ترکیبی از دانه‌های عربیکا و روبوستا است، به وجود آمده است. کاتیمور طعم قوی و تلخ روبوستا را دارد، اما بعضی از گونه‌های کاتیمور که در نیکاراگوئه، السالوادور و هند کشت می‌شوند، طعم ملایم‌تری دارند.

۵- کاتوآی: کاتوآی ترکیبی از کاتورا و ماندو نوا (ترکیب بوربن با تیپیکا) است که بیشتر در برزیل کشت می‌شود و طعم اسیدی تند دارد و کمی شیرین است.

۶- گِشا: این‌گونه اولین بار در شهر گشا در اتیوپی یافت شد و سپس کشت آن در پاناما مشهور شد. گشا گونه‌ای است که به‌سرعت محبوبیت پیدا کرد و توانست در سال ۲۰۰۴ در رقابتی در پاناما مقام نخست را کسب کند. در ارتفاعات آمریکای مرکزی و در مناطق استوایی به‌خوبی پرورش می‌یابد و طعم میوه‌های استوایی، یاسمن و گیاه پیچ امین‌الدوله را می‌دهد. قهوه گشا (گاهی گِیشا هم می‌گویند) جزو گران‌ترین قهوه‌های جهان است.

۷- جکسون: در کشورهای آفریقایی مانند بوروندی و روندا کشت می‌شود و به خاطر طعم خوب و اسیدی‌اش به‌سرعت محبوب شد.

۸- کوه آبی جامائیکایی: نه‌تنها نام گونه‌ای از دانه عربیکا است، بلکه نام کوهی است در جامائیکا که این نوع دانه در آنجا کشت می‌شود (اگرچه در هاوایی هم کشت می‌شود) و طعم سبک، خامه‌ای و ملایمی دارد. شیرینی این قهوه به حدی است که دیگر نیازی به شکر و خامه نخواهید داشت.

۹- جِمبر: جمبر از نژاد تیپیکا است و در اندونزی کشت می‌شود. قهوه‌های جمبر غلیظ و سنگین‌تر هستند و طعم کره‌ای و شیرینی متمایل به شکر قهوه‌ای و کاراملی دارند.

همانطور که مصرف روزانه قهوه اسپرسو فواید زیادی دارد و شما می توانید از خواص قهوه عربیکا بهره مند شوید مضراتی نیز با خود به همراه دارد، البته برای کسانی که دارای بیماری های زمینه ایی و ارثی می باشند یا به کافئین آلرژی دارند و یا در مصرف آن افراط می کنند که می تواند شامل اضطراب، کم آبی بدن، فشار خون و غلط خون، افزایش ضربان قلب، بی خوابی و … که می توانید این عوارض و مضرات قهوه اسپرسو را در مقاله های مجله سایت کافی پارس پیدا کرده و بطور مفصل از آن مطلع شوید. می دانیم که از قهوه اسپرسوی کافی پارس و طعم بی نظیر آن نمی توانید بگذرید ولی در مصرف آن زیاده روی ننمایید.

 

قهوه عربیکا یکی از معروف‌ترین قهوه هایی است که طرفداران زیادی را جذب خود کرده است. طبق اعلام سازمان بین المللی قهوه، بیشترین تولید قهوه در دنیا مربوط به قهوه Arabica است، به طوری که بیش از ۶۰ درصد از تولید قهوه دنیا را به خود اختصاص داده استاولین بار قهوه عربیکا در کشور اتیوپی پیدا شد و در حال حاضر برزیل بزرگترین کشور تولیدکننده این قهوه در دنیاست و پس از آن کشورهای کنیا، کلمبیا، اتیوپی، گواتمالا و … قراردارندعربیکا خوش طعم‌ترین قهوه دنیا شناخته شده و نسبت به انواع قهوه‌های دیگر از تلخی و کافئین کمتری برخوردار استطبع قهوه عربیکا سرد و خشک است که باعث سردی جسم و خشکی رطوبت می‌شود. جالب است بدانید اکثر قهوه‌های اسپرسو از دانه‌های قهوه عربیکا ساخته می‌شود. در ادامه به خواص و انواع قهوه عربیکا می‌پردازیم.

خواص قهوه عربیکا

شاید بتوان یکی از مهم‌ترین خاصیت‌های قهوه عربیکا را تاثیر بالا در کاهش وزن دانست، زیرا باعث کاهش اشتها و افزایش متابولیسم بدن می‌شود. از دیگر خواص قهوه تلخ برای بدن می‌توان به تنظیم فشار خون، پاکسازی کبد و کمک به دیابت نوع ۲ اشاره کرداین قهوه دارای مقدار زیادی آنتی اکسیدان است که تاثیر زیادی در پیشگیری از سرطان داردقهوه Arabica باعث افزایش هورمون اندروفین شده که باعث شادی و خوشحالی است می‌شود. از آنجایی که عربیکا دارای خاصیت ضد میکروبی است، تا حدودی باعث جلوگیری از آسیب دیدگی دهان و دندان می‌شود. در ابتدا در کشور اتیوپی این قهوه خُرد و با چربی مخلوط می‌شد و به عنوان یک محرک توسط قبلیه Oromo خورده می‌شد، اما زمانی که این قهوه وارد کشور عربستان شد دانشمندان این کشور متوجه شدند نوشیدن قهوه عربیکا باعث بیداری و ساعات کار طولانی‌تر می‌شود؛ در نتیجه این قهوه به سرعت در سراسر جهان منتشر تا جایی که خوردن قهوه در صبح به یک روتین تبدیل شد.

 

https://www.olfacoffee.ir/product/%D8%B9%D8%B1%D8%A8%DB%8C%DA%A9%D8%A7-%D9%BE%D8%B1%D9%88/

 

عسل نیلو...
ما را در سایت عسل نیلو دنبال می کنید

برچسب : قهوه عربیکا پرو,قیمت قهوه عربیکا پرو, نویسنده : نیلو asalnilo2020 بازدید : 89 تاريخ : سه شنبه 20 دی 1401 ساعت: 21:17