استفاده از قهوه بر روی موی سر

ساخت وبلاگ

مزیت های کافئین برای سلامتی بدن انسان

خوردن قهوه کافئین بالا اگر متعادل باشد، مفید است. تحقیقات نشان داده که کافئین تاثیرات مثبت و مفیدی بر روی بدن ما خواهد گذاشت. برخی از این تاثیرات عبارتند از :

  • کاهش وزن بدن
  • کاهش اشتها به عنوان عاملی برای لاغری
  • سوزاندن کالری‌های اضافه بدن
  • افزایش ضریب هوشیاری
  • افزایش متابولیسم بدن برای انجام تمرینات ورزشی
  • بهبود عملکرد مغز
  • بهبود عملکرد حافظه
  • بهتر شدن عملکرد جگر و روده بزرگ
  • کاهش دادن خطر ابتلا به برخی از بیماری‌های چشمی مانند آب مروارید
  • جلوگیری از سرطان پوست و دهان و گلو
  • پیشگیری از بروز سنگ کلیه
  • کاهش پوکی استخوان ( بخصوص در خانم‌ها )
  • کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع دوم
  • مضرات قهوه ناشتا

    در این بخش می‌خواهیم برخی سوالاتی که برای بسیاری از افراد درباره قهوه ناشتا ایجاد شده است را پاسخ دهیم.

     

    آیا باعث مشکلات گوارشی می‌شود؟

    تحقیقات نشان می‌دهد که تلخی قهوه ممکن است تولید اسید معده را تحریک کند. به این ترتیب، بسیاری از مردم بر این باورند که قهوه معده شما را تحریک می‌کند، علائم اختلالات روده مانند سندرم روده تحریک پذیر (IBS) را بدتر می‌کند و باعث سوزش سر دل، زخم، حالت تهوع، رفلکس اسید و سوء هاضمه می‌شود.

    برخی معتقدند که نوشیدن قهوه ناشتا با معده خالی بیشتر مضر است؛ زیرا هیچ ماده غذایی دیگری وجود ندارد که از آسیب اسید به پوشش معده شما جلوگیری کند. با این حال، تحقیقات نتوانسته است ارتباط قوی بین قهوه و مشکلات گوارشی پیدا کند. در حالی که بخش کوچکی از مردم به شدت به قهوه حساس هستند و به‌طور منظم سوزش سر دل، استفراغ یا سوء هاضمه را تجربه می‌کنند، فراوانی و شدت این علائم بدون توجه به اینکه قهوه را با معده خالی یا با غذا می‌نوشند، ثابت می ماند.

    با این‌حال، مهم است که به نحوه واکنش بدن خود توجه کنید. اگر بعد از نوشیدن قهوه با معده خالی، اما نه هنگام نوشیدن آن با غذا، مشکلات گوارشی را تجربه می‌کنید، میزان مصرف خود را بر این اساس تنظیم کنید.

     

    آیا سطح هورمون استرس را بالا می‌برد؟

    بحث رایج دیگر این است که نوشیدن قهوه با معده خالی ممکن است سطح هورمون استرس کورتیزول را افزایش دهد. کورتیزول توسط غدد فوق کلیوی شما تولید می‌شود و به تنظیم متابولیسم، فشار خون و سطح قند خون کمک می‌کند؛ به همین دلیل برخی عقیده دارند قهوه ناشتا برای لاغری مفید است. با این‌حال، سطوح بیش از حدی که به‌طور مداوم ادامه داشته باشد، می‌تواند باعث مشکلات سلامتی شود، از جمله از دست دادن استخوان، فشار خون بالا، دیابت نوع ۲ و بیماری قلبی.

    سطح کورتیزول به‌طور طبیعی در زمان بیدار شدن به اوج خود می‌رسد، در طول روز کاهش می‌یابد و دوباره در مراحل اولیه خواب به اوج خود می‌رسد. جالب اینجاست که قهوه تولید کورتیزول را تحریک می‌کند. بنابراین، برخی افراد ادعا می‌کنند که نوشیدن آن در اول صبح، زمانی که سطح کورتیزول در حال حاضر بالاست، می‌تواند خطرناک باشد.

    با این‌حال، تولید کورتیزول در پاسخ به قهوه شکم خالی، در بین افرادی که به‌طور منظم آن را می‌نوشند بسیار کمتر به نظر می‌رسد و برخی مطالعات به هیچ وجه افزایش کورتیزول را نشان نمی‌دهند. به علاوه، شواهد کمی وجود دارد که نشان دهد نوشیدن قهوه با معده پر، این پاسخ را کاهش می‌دهد. علاوه‌بر این، حتی اگر اغلب آن را نمی‌نوشید، هر گونه افزایش سطح کورتیزول موقتی به نظر می‌رسد. دلیل کمی وجود دارد که باور کنیم چنین اوج کوتاهی منجر به عوارض طولانی‌مدت سلامتی می‌شود.

    به‌طور خلاصه، اثرات منفی سطوح بالای مزمن این هورمون به احتمال زیاد ناشی از یک اختلال سلامتی مانند سندرم کوشینگ است تا مصرف قهوه؛ بنابراین عوارض خوردن قهوه صبحگاهی بسیار کم است.

     

     عوارض قهوه صبحگاهی

    قهوه همچنین ممکن است دارای چند عارضه جانبی منفی باشد، صرف نظر از اینکه آن را با معده خالی بنوشید. به‌عنوان مثال، کافئین می‌تواند اعتیادآور باشد و ژنتیک برخی افراد ممکن است آن‌ها را نسبت به آن حساس کند. این به این دلیل است که مصرف منظم قهوه می‌تواند ترکیب شیمیایی مغز شما را تغییر دهد و برای ایجاد اثرات مشابه به مقادیر بیشتر کافئین نیاز دارد.

    نوشیدن بیش از حد ممکن است منجر به اضطراب، بیقراری، تپش قلب و تشدید حملات پانیک شود. حتی ممکن است در برخی افراد منجر به سردرد، میگرن و فشار خون بالا شود؛ به همین دلیل، اکثر متخصصان موافق هستند که باید مصرف کافئین خود را در حدود ۴۰۰ میلی‌گرم در روز محدود کنید یعنی بهترین میزان قهوه در روز معادل ۴ تا ۵ فنجان (۱.۱۲-۰.۹۵ لیتر) قهوه است. از آنجایی که اثرات آن در بزرگسالان می‌تواند تا ۷ ساعت ادامه داشته باشد، قهوه نیز ممکن است خواب شما را مختل کند، به‌خصوص اگر آن را در اواخر روز بنوشید. در نهایت، کافئین می‌تواند به راحتی از جفت عبور کند و اثرات آن می‌تواند تا ۱۶ ساعت بیشتر از حد معمول در زنان باردار و نوزادان آن‌ها باقی بماند. از این‌رو، زنان باردار تشویق می‌شوند که مصرف قهوه خود را به ۲-۱فنجان (۴۸۰-۲۸۰ میلی‌لیتر) در روز محدود کنند. به خاطر داشته باشید که نوشیدن قهوه ناشتا به نظر نمی‌رسد بر قدرت یا دفعات این اثرات تأثیر بگذارد.

  • استفاده از قهوه بر روی موی سر

    هیچ زنی دوست ندارد موهای خود را از دست بدهد زیرا این حتی اعتماد به نفس آنها را تحت تأثیر قرار می دهد. کافئین موجود در قهوه‌ها برای موها بسیار مفید است. وقتی یک برنامه موضعی روی موی سر یا پوست سر انجام می شود. به ریشه ها راه پیدا می کند و آنها را تحریک می کند.

    قهوه‌ها با بهبود ساختار و رشد، ریشه مو را تحریک می کنند زیرا کافئین می تواند رشد مو و یا از ریزش آن جلوگیری کند. از قهوه‌ دم کرده می توان برای رویش مجدد موها استفاده کرد. ساقه مو را محکم تر و صاف تر می کند و روند رشد آن را راحت تر می کند در حالی که به آن براقیت طبیعی می بخشد.

  • ماسک مو : قهوه را می توان روی مو به عنوان ماسک نیز استفاده کرد. سپس یک قاشق غذاخوری عسل و روغن زیتون دو قاشق چای خوری پودر قهوه به آن اضافه کنید. یک خمیر صاف درست کنید و سپس روی موها بمالید. بگذارید حدود نیم ساعت روی آن بماند، سپس آن را بشویید.
  • شستشو : شستشوی موی با قهوه باعث بهبود ضخامت بافت و رنگ موهای شما می شود. قهوه را به طور معمول دم کنید و از جوش آمدن آن اطمینان حاصل کنید. بگذارید محلول خنک شود سپس از آن به عنوان شستشوی نهایی موهای خود استفاده کنید. پس از شستشو با موهای ابریشمی و صاف روبرو خواهید شد و همچنین نتیجه مثبت آن کاهش یا توقف ریزش آن است.
  • روغن : روغن قهوه گردش خون در پوست سر را افزایش می دهد و ریشه مو را تحریک می کند. فیتواسترول های موجود در روغن باعث احتباس و جذب رطوبت می شوند.
  • دو فنجان روغن مو به انتخاب خود در یک تابه بریزید و یک چهارم فنجان دانه های قهوه سیاه تفت داده شده اضافه کنید. دانه قهوه هرچه تیره تر باشد، مزایای بیشتری نیز دارد. در ظرف را گذاشته و اجازه دهید تا با حرارت کم حدود هشت ساعت بپزد. اطمینان حاصل کنید که آن را با فاصله هر یک ساعت هم بزنید تا نسوزد. آن را از روی حرارت برداشته و مخلوط را صاف کنید. مواد را در یک مکان تاریک و خنک نگهداری کنید.

  • https://www.olfacoffee.ir/product/%D8%B9%D8%B1%D8%A8%DB%8C%DA%A9%D8%A7-%D9%BE%D8%B1%D9%88/
عسل نیلو...
ما را در سایت عسل نیلو دنبال می کنید

برچسب : قهوه عربیکا پرو,قیمت قهوه عربیکا پرو, نویسنده : نیلو asalnilo2020 بازدید : 57 تاريخ : سه شنبه 25 بهمن 1401 ساعت: 14:19