عوامل تاثیرگذار طعم قهوه

ساخت وبلاگ

اگر از قهوه ساز استفاده می کنید حتما راهنمای استفاده از آن را مطالعه کنید.

 

کیفیت دانه‌های قهوه

بهترین قهوه قطعا با دانه های مرغوب و با کیفیت درست می شود. عطر و طعم قهوه شما تنها به شیوه دم کردن قهوه بستگی ندارد بلکه کیفیت و مرغوبیت دانه های قهوه در طعم آن بسیار موثر است.

 

عوامل تاثیرگذار در طعم قهوه

• مکان کشت قهوه

• نوع دانه های قهوه (عربیکا، روبوستا)

• اندازه و شیوه آسیاب شدن دانه های قهوه

 

در واقع برای درست کردن یک فنجان قهوه انتخاب های زیادی وجود دارد. به عنوان مثال، شما می توانید یک قهوه اسپرسو تیره و تلخ را انتخاب کنید. بنابراین هیچ درست و غلطی وجود ندارد. چیزی که مهم است لذت بردن شما از طعم نوشیدن یک فنجان قهوه خوش دم است. پس خودتان را محدود نکنید و از ترکیبات مختلف لذت ببرید.

 

تازه بودن قهوه

بهتر است زمان زیادی از آسیاب کردن قهوه نگذشته باشد. بنابراین قهوه را در مقادیر کم (به طور ایده آل یک تا دو هفته) خریداری کنید. اگر قصد دارید قهوه را مدت زمان بیشتری نگهداری کنید، حتما داخل ظروف بدون درز، تاریک و در جای خنک نگهداری کنید تا مزه و عطر آن از بین نرود.

 

نکته خیلی مهم تر که باید رعایت کنید این است که هیچ وقت قهوه را دو بار دم نکنید. چون طعم آن بسیار نامطلوب می شود.

طرز تهیه قهوه عربی

مراحل مختلف طرز تهیه قهوه عربی باعث شده است تا این قهوه به‌عنوان یک نوشیدنی جالب برای گردشگران و توریست‌های سایر کشور‌ها باشد. طرز تهیه قهوه عربی با دله، کاری بسیار راحت است. لوازم و مواد لازم برای تهیه قهوه عربی برای سه نفر عبارتند‌از؛

  1. دله یا ظرف تهیه قهوه عربی
  2. آب به‌اندازه 3 فنجان
  3. هل پودر شده به مقدار لازم
  4. 3 قاشق سوپ‌خوری پودر قهوه با درجه آسیاب بسیار ریز و رست تیره (Dark Roast)
  5. تعداد 5 حبه میخک پودر نشده
  6. استفاده از وانیل، زنجبیل، زعفران، هل یا گلاب به‌صورت اختیاری
  7. شیرینی‌هایی مانند خرما و انجیر برای سرو قهوه

کافئین موجود در قهوه در طولانی مدت و بر اثر استفاده بی رویه می تواند اعتیادآور و مضر باشد، اما چون این نوع اعتیاد زیان آور نیست، مصرف آن در میان مردم همچنان رواج دارد. کافئین در طول روز به شکل های گوناگون از راه نوشیدن انواع نوشابه های گازدار، شکلات ها و قهوه وارد بدن می شود. کافئین موجود در یک فنجان قهوه حدود 150 سی سی است. قهوه ای که با آب جوش قطره ای تهیه می شود، 60 تا 180 میلی گرم کافئین دارد. قهوه ترک دارای 40 تا 170 میلی گرم کافئین و میانگین 100 میلی گرم است. نسکافه فرانسوی (قهوه آماده) دارای 30 تا 120 میلی گرم کافئین و میانگین کافئین 75 میلی گرم است. نسکافه فرانسوی بدون کافئین دارای یک تا پنج میلی گرم کافئین است. امروز پژوهشگران درباره کافئین موجود در قهوه، نظریات مختلف و گاهی حتی متضاد ابراز می کنند. گروهی از پژوهشگران به این نتیجه رسیده اند که قهوه موجب پیدایشسرطان در انسان می شود و گروهی نیز معتقدند که کافئین باعث تحریک بیماران روانی می شود. اما در 1998 یک نشریه پزشکی مدعی شد که بر اساس آزمایش های انجام شده، قهوه با تحت تاثیر قرار دادن سلول های سرطانی، باعث توقف رشد این سلول ها می شود و علاوه بر این بر تیزهوشی و آرامش نوشندگان نیز می افزاید.
به نظر می رسد بهترین و مطمئن ترین راه، رعایت حد اعتدال در مصرف این نوشیدنی بحث برانگیز و دلپذیر باشد. افرادی که از بالا بودن فشار خون یا بیماری تپش قلبی رنج می برند و همچنین خانم های باردار، بهتر است در مصرف قهوه زیاده روی نکنند.
قهوه های فوری
قهوه را به دو صورت درست می کنند؛ با دُرد یا صاف نشده و بی درد یا صاف شده. قهوه عربی و قهوه ترک را با درد درست می کنند. قهوه عربی، سیاهرنگ و تلخ است، اما قهوه ترک، رنگی ترش و مزه ای متمایل به شیرینی دارد. اروپاییان اما معمولا دردقهوه را از آب آن جدا می کنند. به همین خاطر قهوه اروپایی همیشه درشت تر از قهوه عربی و ترک سائیده می شود. قهوهبرخلاف چای نیاز به دم کردن ندارد، چراکه ماده عطری، رنگی و موثر آن به محض تماس با آب جوش آزاد می شود. در نیمه دوم قرن بیستم، انواع قهوه فوری (instand coffee) نیز در بازار اروپا و آمریکا عرضه شد. این قهوه در واقع شیره تبخیر شده قهوهصاف و عصاره دانه قهوه است که نیازی به قهوه جوش ندارد و با حل کردن کمی از آن در یک فنجان آب جوش، قهوه آماده به دست می آید. این نوع قهوه در آغاز مخالفان جدی در میان طرفداران قهوه داشت، چراکه قهوه نوشان حرفه ای معتقد بودند طعم و عطر واقعی این نوشیدنی در بسته بندی های قهوه فوری از دست می رود، اما امروز با پیشرفت فن آوری تولید قهوهفوری، دیگر فاصله میان کیفیت این دو نوع قهوه به کلی از میان رفته و حتی قهوه فوری طرفداران بیشتری پیدا کرده است، چراکه این نوع قهوه معمولا پس از سایش، پروسه تولید را طی می کند و در حقیقت به نوعی پرورده و خوش طعم می شود.

 

https://www.olfacoffee.ir/product/%D8%B9%D8%B1%D8%A8%DB%8C%DA%A9%D8%A7-%D9%BE%D8%B1%D9%88/

 

عسل نیلو...
ما را در سایت عسل نیلو دنبال می کنید

برچسب : قهوه عربیکا پرو,قیمت قهوه عربیکا پرو, نویسنده : نیلو asalnilo2020 بازدید : 102 تاريخ : پنجشنبه 15 دی 1401 ساعت: 0:40